Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ:Нещо ми капе под жабката?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ:Нещо ми капе под жабката?

Здравеите, колеги! Днес си тръгвам от работа, качвам се в колата и я оставих да поработи малко понеже на вън си е доста студ, а и се извиси страшна снежна буря - та докато я чаках да загрее си я оглеждах вътре каква е красавица и по едно време ми се струваше че нещо премигна под жабката на няколко пъти - наведох се, но нищо не видях, обаче подът ми беше леко влажен - като пипнах под жапката на 2 пъти имаше капки. Та се чудя от какво може да е. Предполагам че там е климатроника и от там ми минава водата за парното и се е спукало някое маркучле. Възможно ли е също от това да започнаха да ми се потят стъклата страшно - дори на червено не може да ги издуха и задните реотани не смогват. Благодаря ви предварително
    Alfa Romeo 146 1.4 TS '00

На мен ми влизаше вода и избиваше под жабката, но при мен течеше от пластмасата под дясната чистачка, от там през филтъра на купето, през вентилатора и върху стелките. Някой преди мен беше махал въпросната пластмаса и не я беше наместил като хората. При теб проблема може и да е друг, но провери и това
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Ами какъв цвят са капките. Може и антифриз да е.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

щом поти яко 99% е хантифрис
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Speeder
          На мен ми влизаше вода и избиваше под жабката, но при мен течеше от пластмасата под дясната чистачка, от там през филтъра на купето, през вентилатора и върху стелките. Някой преди мен беше махал въпросната пластмаса и не я беше наместил като хората. При теб проблема може и да е друг, но провери и това
          Прав е колегата. Започни от там! Щом са само капки надали е теч от парното.
          sigpic33201
          930 Quattroporte

Comment

Първоначално публикувано от BaiJedi
            Ми като се спука радиаторчето на парното пак са само капки
            Ти кво си мислиш че тече като чешма
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Venci ако го близне ще е по-добре.?.

Comment

Първоначално публикувано от Gin4o-majstora
                Venci ако го близне ще е по-добре.?.
                Който иска да ГО ближе и смуче аз не участвам хи хи хи
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от vegatta_156
                  Първоначално публикувано от BaiJedi
                  Ми като се спука радиаторчето на парното пак са само капки
                  Ти кво си мислиш че тече като чешма
                  Капе му под жабката. Радиаторчето не е там. Ако е спукано се стича в локвичка.
                  sigpic33201
                  930 Quattroporte

Comment

Според мен тези капки са сълзи - колата плаче за ремонт
                    Виж Алфата ...

Comment

Благодаря на всички за мненията! ще проверя и ще ви пиша какво е било, но надали ще е скоро, защото ще я зазимявам - само за кеф ще я карам тъй като днес ми дадоха служебна и както са казали хората по хубава от служебната няма )Мерси отново на всички дали мнението си
                      Alfa Romeo 146 1.4 TS '00

Comment

Working...
                      X