Здравеите, колеги! Днес си тръгвам от работа, качвам се в колата и я оставих да поработи малко понеже на вън си е доста студ, а и се извиси страшна снежна буря - та докато я чаках да загрее си я оглеждах вътре каква е красавица и по едно време ми се струваше че нещо премигна под жабката на няколко пъти - наведох се, но нищо не видях, обаче подът ми беше леко влажен - като пипнах под жапката на 2 пъти имаше капки. Та се чудя от какво може да е. Предполагам че там е климатроника и от там ми минава водата за парното и се е спукало някое маркучле. Възможно ли е също от това да започнаха да ми се потят стъклата страшно - дори на червено не може да ги издуха и задните реотани не смогват. Благодаря ви предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ:Нещо ми капе под жабката?
Collapse
X
-
На мен ми влизаше вода и избиваше под жабката, но при мен течеше от пластмасата под дясната чистачка, от там през филтъра на купето, през вентилатора и върху стелките. Някой преди мен беше махал въпросната пластмаса и не я беше наместил като хората. При теб проблема може и да е друг, но провери и това
-
Първоначално публикувано от SpeederНа мен ми влизаше вода и избиваше под жабката, но при мен течеше от пластмасата под дясната чистачка, от там през филтъра на купето, през вентилатора и върху стелките. Някой преди мен беше махал въпросната пластмаса и не я беше наместил като хората. При теб проблема може и да е друг, но провери и товаsigpic33201
930 Quattroporte
Comment
-
Първоначално публикувано от BaiJediПървоначално публикувано от SpeederНа мен ми влизаше вода и избиваше под жабката, но при мен течеше от пластмасата под дясната чистачка, от там през филтъра на купето, през вентилатора и върху стелките. Някой преди мен беше махал въпросната пластмаса и не я беше наместил като хората. При теб проблема може и да е друг, но провери и това
Ти кво си мислиш че тече като чешмаAlfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta_156Първоначално публикувано от BaiJediПървоначално публикувано от SpeederНа мен ми влизаше вода и избиваше под жабката, но при мен течеше от пластмасата под дясната чистачка, от там през филтъра на купето, през вентилатора и върху стелките. Някой преди мен беше махал въпросната пластмаса и не я беше наместил като хората. При теб проблема може и да е друг, но провери и това
Ти кво си мислиш че тече като чешмаsigpic33201
930 Quattroporte
Comment
-
Благодаря на всички за мненията! ще проверя и ще ви пиша какво е било, но надали ще е скоро, защото ще я зазимявам - само за кеф ще я карам тъй като днес ми дадоха служебна и както са казали хората по хубава от служебната няма)Мерси отново на всички дали мнението си
Alfa Romeo 146 1.4 TS '00
Comment
Comment